6970952141 (Γιώργος) & 6944457133 (Μανώλης) Γλύματα, Άγιος Νικόλαος, Λασιθίου
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ | Μεταφορές & Ενοικιάσεις Κάδων Μπαζών & Σκουπιδιών Άγιος Νικόλαος Λασιθίου


Οι κάδοι μπαζών είναι απαραίτητοι σε μια σειρά από εργασίες, ώστε να μπορέσετε να απομακρύνετε εύκολα, γρήγορα, σωστά αλλά και νόμιμα τα μπάζα και γενικότερα τα απορρίμματα που μπορούν να προκύψουν από μια σειρά εργασιών.

Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, μπορεί να αναλάβει την κάλυψη των αναγκών σας για την αποκομιδή και την μεταφορά μπαζών και απορριμμάτων, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
Είτε πρόκειται για μικρό όγκο μπάζων, είτε για μεγάλα έργα, η επιχείρησή μας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελεί σίγουρα την ιδανική επιλογή.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΔΟΙ ΜΠΑΖΩΝ

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε προς ενοικίαση μικρούς, μεσαίους και μεγάλους κάδους μπαζών και σκουπιδιών, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας. Οι κάδοι μας είναι σε άριστη κατάσταση και μπορούν να τοποθετηθούν άμεσα στο χώρο σας και για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.
 
     
   
     
 
ΧΟΑΝΕΣ ΜΠΑΖΩΝ

Οι χοάνες μπαζών αποτελούν μια πολύ καλή λύση για την εύκολη απομάκρυνση των μπαζών από ψηλά κτίρια και δυσπρόσιτα σημεία. Η επιχείρησή μας σας προσφέρει προς ενοικίαση, χοάνες μπαζών σε άριστη κατάσταση. 
 
     
   
     
 
ΦΟΡΤΩΤΑΚΙΑ

Παράλληλα, διαθέτουμε φορτωτάκια με τα οποία μπορούμε να απομακρύνουμε εύκολα και γρήγορα τα μπάζα από οικόπεδα και γενικά εξωτερικούς χώρους στο Λασίθι, την Ιεράπετρα και την Σητεία
 
     
   
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την γρήγορη και σωστή απομάκρυνση των μπαζών σας.

Η παράδοση, τοποθέτηση και παραλαβή των κάδων πραγματοποιείται με ασφαλή τρόπο και με οχήματα που διαθέτουν τον ανάλογο εξοπλισμό και πληρούν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και των κανονισμών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στόχος μας είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση για την απομάκρυνση των μπαζών από το χώρο σας άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Λασίθι, την Ιεράπετρα, την Σητεία και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6970952141
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ