6970952141 (Γιώργος) & 6944457133 (Μανώλης) Γλύματα, Άγιος Νικόλαος, Λασιθίου
hero image
 
 
 
     
     
  ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ
Μεταφορές & Ενοικιάσεις Κάδων Μπαζών & Σκουπιδιών Άγιος Νικόλαος Λασιθίου


Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Λασίθι και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, δραστηριοποιείται από το 1995 με μεταφορές, ενώ από το 2015 επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στις ενοικιάσεις κάδων μπαζών, με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από φορτηγά δημοσίας χρήσης, καθώς και μικρούς, μεσαίους και μεγάλους κάδους μπαζών, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Λασίθι, την Ιεράπετρα, την Σητεία και σε όλη την Κρήτη, ενώ διαθέτει και όλες τις απαιτούμενες άδειες.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

σας παρέχουμε κάδους για την γρήγορη και σωστή απομάκρυνση των μπαζών καθώς και χοάνες που διευκολύνουν την απομάκρυνση μπαζών από πολυκατοικίες και ψηλά κτίρια.

Παράλληλα, διαθέτουμε φορτωτάκια με τα οποία μπορούμε να επιτύχουμε την πιο γρήγορη μεταφορά των μπαζών και των σκουπιδιών. Έτσι, μπορούμε να αναλάβουμε την απομάκρυνση μπαζών και σκουπιδιών από χωράφια και γενικά εξωτερικούς χώρους.

Εάν έχετε εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία και επιθυμείτε κάδους για την απομάκρυνση των μπαζών και σκουπιδιών, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις ιδανικές λύσεις.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο, η επιχείρησή μας, διακρίνεται για την επαγγελματική της προσέγγιση, την αξιοπιστία και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσφέρει σε κάθε πελάτη της.
 
 
 
 
 
 
     
 
ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΔΟΥΣ;

Εάν λοιπόν έχετε ανάγκη από μεταφορές ή ενοικιάσεις κάδων μπαζών και σκουπιδιών στο Λασίθι, την Ιεράπετρα, τη Σητεία και σε όλη την Κρήτη, μπορείτε να βασιστείτε στην επιχείρησή μας για να καλύψετε τις ανάγκες σας με επαγγελματικό τρόπο και απόλυτη αξιοπιστία.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Λασίθι, την Ιεράπετρα, την Σητεία και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  6970952141 (Γιώργος)
& 6944457133 (Μανώλης)
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ